lördag 27 april 2019

MC-KLUBBAR SOM SVERIGES POLISMYNDIGHET - BÄTTRE ÄN DE KRIMINELLA DRÄGG I HAR NU

SVERIGES POLISER ÄR KVINNOMISSHANDLARE TJUVAR RASISTER PEDOFILER OCH POLITISKT AKTIVA LANDSFÖRRÄDARE

Hells Angels och Bandidos hade varit hundra gånger bättre för samhället än de kriminella svin som kallar sig "polis" idag.


SM-mästare i kvinnomisshandel gillar inte Corruptio-bloggarna
Pedofil-poliserna Mikael Blomgren, Lars-Ove Lehto, Fredrik Mangs, Johan Jansson och Göran Lindberg gillade inte att avslöjas som pedofiler, så det är inte konstigt att polismyndigheten hatar Corruptio. Hur många pedofiler och kvinnomisshandlare inom polismyndigheten har kommit undan pga kriminella internutredare som Camilla Fagerberg,  Kaicy Nordin och deras kumpaner vid åklagarmyndigheten?

Över 100000 spionbesök av polisen sedan 2008
Europas största internet-hatande polis spionerar hundratusen gånger på Corruptio-bloggen sedan starten av bloggen sommaren 2008. Många hot från IP-adresser som tillhör polismyndigheten. Även fysiska hotbrev har vid flera tillfällen skickats från polisens interna utredningsenheter i Malmö och i Stockholm hem till Corruptio-journalister. Poliser Camilla Fagerberg och Kaicy Nordin skrev hotbreven och utredde sedan sina egna hot.

Rikspolisstyrelsen (147.186.254.98) [IP Address]
Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden,
DateTimeTypeWebPage
30th April 2014 13:45:44
Page ViewNo referring link
corruptiosweden.blogspot.se/
30th April 2014 13:47:14
Page ViewNo referring link
corruptiosweden.blogspot.se/
30th April 2014 13:50:41
Page View
corruptiosweden.blogspot.se/corruptiosweden.blogspot.se/2014_02_01_archive.html
30th April 2014 13:55:45
Page View
corruptiosweden.blogspot.se/2014_02_01_archive.htmlcorruptiosweden.blogspot.se/2014/02/dragan-jebac-gajic-knullade-gift-polis.html
30th April 2014 15:00:58
Page ViewNo referring link
corruptiosweden.blogspot.se/
30th April 2014 15:03:02
Page ViewNo referring link
corruptiosweden.blogspot.se

https://m.facebook.com/polisbrutalitetiorten/?locale2=sv_SE

Till poliser och andra som jobbar inom polisväsendet!

Jag tog en ordentlig fight med rikspolisstyrelsen för många år sen, vad f-n gör de där symbolerna där? Till svar fick jag inte mycket, mer än, det var han som skapade denna symbol, o då...... Spelar ingen roll. I dag är i dag! 

Ni arbetar mer och mer för endast politiker och andra "makthavare", även om dom kommer och säger, att vara ögontjänare funkar alltid!!!

Samtidigt bär ni samma symbol som Mussolini gjorde, att ni inte skäms!!!!

Ert uppdrag går ut på att skydda alla, enligt individuella rättigheter, vilket lagen MÅSTE vika för, för att rätten står över lagen. Det spelar ingen roll vad man som polisman tycker och tror, deklarationen är större, starkare och mer mäktig än författningssamlingen. Och den dag när ni går med symboler som stödjer allas rätt, då skall jag fundera på att börja lyssna på er.

Tills vidare så har polisen ett ansvar att ta hand om brottsligheten inom de sociala förvaltningarna, men där viker ni, ni går hellre och mobbar dom som halkat lite snett, och gör det bara än värre.

Ni säger alla att vi alla är människor, men ofta, när kläderna åker på, så försvinner sunt förnuft och sen hägrar makt och adrenalin istället. 

Alla vet om det, ingen gör något åt det, men bär givetvis gärna en fascistsymbol och bry er inte om det!

Var jag hård? Testa o få Din familj splittrad av polis och socialtjänstn, tänk sen om igen vilka som är din amedmänniskor och vad Du skall göra som FREDBEVARARE!

En utskällning tycker jag sitter fins efter så många års arbete, började med detta straxt efter det jag fick det sagt till mig i entren på en polisstation, nära intill, det finns inga mänskliga rättigheter i Sverige, inte heller religionsfrihet.

Kör upp dom orden där bak, precis som rektorn sade till mig angående mina rättigheter om att flytta till ett annat land med min familj, kör upp dina rättigheter i baken sade han, och regiojn gotland med polis följde efter, stolt och rakryggad, ännu en familj till skall krossas... 

När jag se försöker dikutera lagar och regler med er, så är det inte ert jobb eller uppdarg för stunden.

Så tills vidare, ALLT förtroende är förbrukat, precis allt, in i minsta detalj. Så till att börja med, ta bort det ni inte står för nu, OCH GÖR DET NI EGENTLIGEN SKALL!

Ovantående är givetvis inget näthat, bara raka fakta som behöver sägas om och om igen tills vi får tillbaka en moralisk och etisk poliskår, som arbetar för dom pengar dom tjänar, och inte hittar på egna regler och lagar! !!!

Avslutningsvis, än i dag, efter många många år, så har inte en enda polis kunnat spegla något av det som står i deklarationen om mänskliga rättigheter, endast det enla faktum är precis lika skämmigt som att gå med fascist symboler. Och kan man veta om innehållet och diskutera en bok om alla inte läst den, NEJ; kan då polisen bereda var och en mänsklig rätt, om man inte läst dessa, NEJ NEJ och åter NEJ, det går inte att agera på nåt som man inte vet om!

http://www.dn.se/nyheter/sverige/polisens-fascistsymboler-skammer-sveriges-riksvapen/Visa mer

Kvinnomisshandel är polisens vanligaste brott – utanför jobbet.
Det visar en ny granskning gjord av Dagens Nyheter.
– Utövar man själv våld är man inte kapabel att bedöma andra, säger Carina Ohlsson vid Sveriges kvinnojourers riksförbund till tidningen.

Kvinnomisshandel vanligast

Polisernas vanligaste brott utanför tjänsten är kvinnomisshandel, misshandel och rattfylla. Kvinnomisshandel, som ligger överst på listan, omfattar en dryg tredjedel av alla åtal mot poliser utanför tjänst.
– Vi är de första att medge att det är en svår situation. Vi får inte gömma undan frågan, säger Lillemor Melin-Sving, förste vice ordförande i Polisförbundet, till DN.

48 anmälda poliser

Mellan 1998 och 2008 åtalades 48 poliser för grov kvinnofridskränkning eller misshandel av fruar, sambor och expartners. Men väldigt få anmälningar leder till åtal. Enligt DN:s granskning är det bara en procent. Precis tvärtemot anmälningar mot allmänheten.
– Det är liksom omvända världen, kan man säga, säger Kristian Augustsson, chefsåklagare på riksenheten för polismål, till DN.

Får ofta sparken

Granskningen visar också att de flesta poliser som döms för brotten avskedas. Men inte alla. En polis som 2007 fälldes för misshandel, olaga hot och överträdelse av besöksförbud mot sin före detta flickvän fick behålla jobbet. Polisens ansvarsnämnd, PAN, tog då bland annat hänsyn till att polisen var alkoholist och att anmälan fått honom att sluta dricka. Man skrev också i sitt besult att misshandeln ”föranlett en relativt kortsiktig smärta”.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar