lördag 20 april 2019

Kriminell snut i Ramdala fick vad han förtjänar - Folkets hämnd mot kriminella statsanställda kräk är på gång och bör öka stadigt


Fega kriminella psykopater vid Polismyndigheten, Åklagarmyndigheten, Sveriges domstolar, Socialförvaltningen, Kriminalvården, Skatteförvaltningen osv bör få det straff dem förtjänar... och lite till så dem fega avskum slutar med att begå brott mot folket som föder deras parasit arslen.

Folket bör återinföra dödsstraff för statsanställda!


Anhörig till polis knivattackerad av maskerade män


Publicerad 19 april2019
En anhörig till en polis i Ramdala blev under fredagskvällen attackerad och knivskuren av maskerade personer när hon var ute och rastade parets hundar. Det uppger källor för SVT Nyheter Blekinge.
Det var vid 20-tiden under fredagen som en stor polisinsats inleddes i Ramdala i Blekinge. Enligt en källa till SVT Nyheter Blekinge blev en anhörig till en polisman knivskuren av maskerade personer när hon var ute med hundarna under fredagskvällen.
Även parets bil ska ha blivit sönderslagen med någon typ av föremål. SVT har tagit del av bilder som visar bilen och den skadade fönsterrutan.
Bild på den sönderslagna bilen. Foto: Peo Möller
Misstankarna rör sig enligt uppgiftslämnaren att brottet har kopplingar med polisenmannens arbete.
– Vi har varit på plats under lördagsmorgonen och avslutat en teknisk undersökning av platsen. Vi har hållit förhör med målsägande och vi utreder händelsen som grovt brott. Vi har ingen misstänkt eller gripen person, säger Filip Annas som är presstalesperson för polisen i region Syd.
Vad rör det sig om för typ av brott?
– Det råder förundersökningssekretess och jag kan inte uttala mig om några fler detaljer i ärendet,
Under fredagskvällen cirkulerade flera polisbilar i området kring Ramdala, öster om Karlskrona. Polisen stoppade och genomsökte fordon på E22 och sökte även i skogar med hundpatruller.
Ingen person ska ännu ha gripits, trots den massiva insatsen. Foto: Linslusfoto
Polisen vill dock inte säga något om de uppgifterna:
– Det kan jag varken bekräfta eller dementera, säger Peter Kjällkvist, presstalesperson hos polisen.

Fortsatt avspärrat

Enligt polisen är det samma läge under lördagen och det finns fortfarande en polispatrull i området.
– Platsen är fortsatt avspärrad och vi har en polispatrull kvar på platsen, säger polisens Filip Annas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar