onsdag 7 augusti 2019

Fake News fabriken SVT:s Jules Attar sprider hat propaganda mot Ryssland

PROPAGANDA FABRIKEN SVT MED DESS PIGA JUÖES ATTAR FÅR ETT EMAIL MED INFORMATION FRÅN ETT GROVT ÖVERGREPP MOT SVENSK FAMILJ AV JUSTITIEMINISTER MORGAN JOHANSSON OCH SVENSKA REGIMTROGNA GESTAPO POLISER

Läs propaganda pigans (Jules Attar) artikel längre ned.


Hej, du har ett fall i Lund från 2015 där socialen förhör 17 årige Alex om hans familj pratar politik hemma. Alex fyllde 18 två månader senare och då räknas som vuxen. Socialens hot mot familjen gjordes pga Alexs mamma Maria hade upptäckt att Socialens tjänstemän sysslade med barnhandel för att berika sig själva via ett privat bolag i Lund som drivs av Piema familjen.

En av socialens tjänstemän har en syster som är polis. Via systern gjorde polisen husrannsakan hos Maria och hotade henne i hennes hem med orden "du har setts på stan krama en man". Detta inför barnen.

Maria kontaktade tidningen Allers blev intresserade av fallet. Allers stoppas av justitiedepartementet och polisen.

Den man som Maria kramade hotas av civila poliser när han tvättade sin bil. Uniformerade poliser tillkallas och civilpoliserna flyr. Media vägrade att skriva om detta.




Soldater ur ryska nationalgardet blockerar demonstranternas tillträde till Pusjkintorget i centrala Moskva Foto: Alexander NEMENOV / AFP

Deltog på demonstration – ifråntogs sitt barn

Publicerad 7 augusti 2019 
Två föräldrar tog med sitt ettåriga barn till protesterna i Moskva. Nu har myndigheterna fråntagit föräldrarna barnet, som menar att det ska ha blivit utsatt för fara.
Under de senaste veckorna har stora folkmassor gått ut på Moskvas gator och torg för att kräva fria val. Uppemot 2 000 personer ska ha gripits efter att poliser försökt bryta upp demonstrationerna. Missnöjet handlar om att att flera oppositionella politiker stoppats från att delta i lokalvalet i september. Flera politiker har även gripits och hamnat på sjukhus, en av dem är oppositionsledaren Aleksej Navalnyj som dömts till fängelse i 30 dagar.
I protesterna den 27 juli tog föräldrarna med sin ettåriga son till protesterna, rapporterar CNN. Med sig hade paret en vän – som också bar på barnet under delar av protesterna. Ryska åklagare menar att pojken riskerat hamna i fara, både rent kroppsligt men även moraliskt.
Fallet ska tas upp inför en domstol, som kommer avgöra vad som händer med ettåringen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar